Kimchi

Gezond koken met gefermenteerde groenten

Kimchi voorzijde
Kimchi achterzijde
  • Kimchi voorkant
  • Kimchi achterkant

Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren. Er is een overvloed aan variëteiten van kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variëteit. En elke familie heeft zijn eigen recept. Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en een betere spijsvertering. De opvallende gezondheid en ouderdom van de Koreaanse bevolking worden aan de gunstige effecten van kimchi toegeschreven. Ae Jin Huys vertelt in dit boek over de basics van kimchi en de Koreaanse keuken.

Specificaties
ISBN/EAN 9789401462587
Auteur Ae Jin Huys
Uitgever Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 208
Lengte 261.0 mm
Breedte 204.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.