Koken met kruiden (extracten)

meer dan 50 recepten vol verrassende smaken

Koken met kruiden (extracten) voorzijde
Koken met kruiden (extracten) achterzijde
  • Koken met kruiden (extracten) voorkant
  • Koken met kruiden (extracten) achterkant

Scones met look en rozemarijn, peterseliewijn, wortelcake met kurkuma, lavendelhoning, cappuccino van zalm met roomse kamille, mueslirepen met gember, geraniumcake, fudge met rozemarijn, karwijzaadbrood, verloren brood met siroop van roos en oranjebloesem... Spannende namen voor bijzondere gerechten. Ze werden gecreëerd door aromatherapeute Créosa Govaers. Als geen ander weet ze hoe ze essentiële oliën van kruiden en verse kruiden kan verwerken in recepten. Ze zweert bij eenvoud en laat zo de smaken van de kruiden tot hun volle recht komen. Een echte boost voor uw smaakpapillen. Maar er is meer: de gerechten zijn niet alleen verrukkelijk, ze zijn ook nog heilzaam. Van de oudheid tot vandaag weten artsen en apothekers dat kruiden geneeskrachtige substanties bevatten. Créosa Govaers serveert deze kennis samen met de recepten. Tijm die ontsmettend werkt, grove den die afvalstoffen uit het lichaam verwijdert, knoflook die de cholesterol verlaagt ... Met kennis van zaken krijgt de lezer uitstekende tips om kruiden te gebruiken voor lichaam en geest.

Specificaties
ISBN/EAN 9789059087835
Auteur Créosa Govaers
Uitgever Standaard Uitgeverij - Algemeen
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 208
Lengte 253.0 mm
Breedte 197.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.