Mi Cocina

Recepten en verhalen uit de keuken van Mexico

Mi Cocina voorzijde
Mi Cocina achterzijde
  • Mi Cocina voorkant
  • Mi Cocina achterkant

Rick Martínez is kok en schrijver met een diepe liefde voor de Mexicaanse cultuur en keuken. Hij schrijft voor de The New York Times en de populaire foodiewebsite Food52 , is presentator van een City Guide-videoserie over Mexico Stad en was jarenlang Senior Food Editor bij Bon Appetit . Mi cocina is zijn eerste eigen kookboek.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789464042023
Auteur Rick Martínez
Uitgever Park Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 304
Lengte 249.0 mm
Breedte 207.0 mm
Een culinaire reis door Mexico Ontdek de culinaire schatten van Mexico en haar zeven regio's in meer dan 100 unieke gerechten. In Mi cocina neemt Rick Martínez je mee op een culinaire reis door Mexico - die begint in Mexico Stad en verder gaat langs 32 staten, 156 steden en meer dan 20.000 heerlijke kilometers aan verhalen en recepten. Met dit boek brengt Martínez een persoonlijk eerbetoon aan de schoonheid en overvloed van Mexico - waar de wortels van zijn familie liggen. Hij brengt de regionale identiteit van Mexico tot uitdrukking met gerechten als Oaxaca's mole coloradito (gemaakt met pasilla-chili's, gedroogd fruit, noten, zaden en bitterzoete chocolade) en tacos de capeados (gefrituurde vistaco's in maïsmeelbeslag met papaya en tomatillo); een gerecht dat zo kenmerkend is voor de kuststreek Baja.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.