Mijn Japanse keuken

Mijn Japanse keuken voorzijde
Mijn Japanse keuken achterzijde
  • Mijn Japanse keuken voorkant
  • Mijn Japanse keuken achterkant

In Mijn Japanse keuken zijn 80 recepten opgenomen die verrassend eenvoudig te bereiden zijn. Stevan Paul laat hiermee zien hoe veelzijdig de Japanse keuken is. Hij geeft informatie over ingrediënten, basisrecepten en alternatieven bij elk recept met praktische winkeltips en instructies voor het zelfmaken van bijvoorbeeld teriyakisaus en dashi. Mijn Japanse keuken laat zien dat de Japanse keuken veel verder gaat dan sushi en sashimi. Omdat men in Japan heel lang geen vlees heeft gegeten (slachten van dieren deed men niet), zijn vooral rijst en vis de hoofdingrediënten, aangevuld met veelzijdige groentegerechten. Een lichte gezonde keuken dus, die energie en kracht geeft. De Japanse keuken is een tijdloze keuken die goed past bij onze tijd, omdat men in Japan al eeuwenlang de culinaire deugden die tegenwoordig in zwang zijn hoog in het vaandel heeft staan: het gebruik van regionale en seizoensgebonden producten, de beste natuurlijke ingrediënten en het achterwege laten van 'pakjes en zakjes'.

Specificaties
ISBN/EAN 9789045213286
Auteur Stevan Paul
Uitgever Xander Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 224
Lengte 271.0 mm
Breedte 205.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.