Moderne kunst desserts

recepten voor taarten, koekjes, parfaits en drankjes voor de heerlijkste eetbare meesterwerken

Moderne kunst desserts voorzijde
Moderne kunst desserts achterzijde
  • Moderne kunst desserts voorkant
  • Moderne kunst desserts achterkant

'Als kind in de jaren 80 in Ojai, het kleine stadje in Zuid-Californië waar ik opgroeide, droomde ik er nooit van om banketbakker te worden, maar ik was dol op zoet, met een voorliefde voor donuts. Mijn plan om in de voetsporen van mijn grootvader te treden en tandarts te worden, kan door mijn grote voorliefde voor zoetigheid mislukt zijn. Jaren later, tijdens een excursie naar het San Francisco Museum of Modern Art, stond ik voor het schilderij Display Cakes van Wayne Thiebaud. Toen voelde ik voor het eerst het warme geluk waar ik naar op zoek was...' De rest is history: de desserts van Caitlin Freeman zijn nu wereldberoemd. Ze weet de lezer te boeien met praktische recepten en leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en de kunstenaars. Samen met de afbeeldingen van de originele kunstwerken, vergezeld van achtergrondinformatie, leveren de gedetailleerde, eenvoudig te volgen stap-voor-stap-instructies in Moderne Kunst Desserts inspiratie tot het maken van taarten, koekjes, parfaits en drankjes voor de heerlijkste eetbare meesterwerken. Natafelen wordt nooit meer saai. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer. Eat Your Art Out!

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789089896278
Auteur Caitlin Freeman
Uitgever Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 192
Lengte 230.0 mm
Breedte 193.0 mm
20 Desserts à la Rineke Dijkstra, Roy Lichtenstein, Piet Mondriaan, Frida Kahlo, Henri Matisse, Luc Tuymans en Andy Warhol. Natafelen wordt nooit meer saai. Eat Your Art Out!

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.