Natuurlijk Oostenrijk

Natuurlijk Oostenrijk voorzijde
Natuurlijk Oostenrijk achterzijde
  • Natuurlijk Oostenrijk voorkant
  • Natuurlijk Oostenrijk achterkant

De Oostenrijkse keuken, wat houdt dat in? Dat vroeg culinair journalist Laura de Grave zich ook af voordat ze op haar elektrische motor sprong om de regionale diversiteit in de negen provincies te proeven. Naast berghutklassiekers als Kasespatzle en Kaiserschmarrn ontdekte ze de verrassende rijkdom van de Oostenrijkse keuken, van boer tot bord. Met ruim een kwart biologische landbouw loopt Oostenrijk voorop in de Europese Unie, en heeft in vele opzichten een op de natuur gebaseerde keuken waarin lokale specialiteiten centraal staan. Producenten en chefs bewerken deze producten tot traditionele, maar tegenwoordig ook moderne gerechten. Laura’s oordeel in twee woorden: ‘Een schatkist.’ Proef zelf mee van de producten en gerechten die Oostenrijk culinair op de Europese kaart zetten en reis mee langs boeren, producenten en chefs.

Specificaties
ISBN/EAN 9789493095793
Auteur Laura de Grave
Uitgever Uitgeverij Brandt
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's
Lengte 269.0 mm
Breedte 208.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.