• Bestel makkelijk en snel
  • Winkels in Groningen en Drenthe
  • Roden: 050-5012967 - UMCG: 050-3110998

Pastabijbel

van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite


Pastabijbel
Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.
Eigenschappen
ISBN/EAN9789048836901
ReeksKookbijbels
AuteurRoberta Pagnier & Lotje Deelman
UitgeverCarrera
TaalNederlands
UitvoeringGebonden in harde band
Pagina's448
Lengte218 mm
Breedte162 mm
Dikte45 mm
Gewicht1256 gr
Verschenen20-09-2017

Voorraadstatus
RodenOp voorraad
GroningenOp voorraad