Daan neemt afscheid van Boekhandel Daan Nijman

Geplaatst op: 15-12-2020

Voor de laatste keer zou Daan Nijman op 31 december de deur van Boekhandel Daan Nijman op slot draaien. Met deze handeling zou hij dan echt afscheid nemen van de door hem opgerichte boekhandel. Daan begon de boekhandel in 1999 aan de Albertsbaan in Roden. Al snel groeide de winkel uit zijn jasje en werd de boekhandel voortgezet aan de Heerestraat. Na 21 jaar is het mooi geweest en is voor Daan de tijd aangebroken om te gaan genieten van de rust en ruimte.

Het afgelopen jaar is de boekhandel overgenomen door Femke Liemburg en heeft Daan nog als zzp’er zijn bijdrage geleverd. Nu krijgt hij de ruimte om andere dingen te gaan doen, te genieten van de rust, en meer tijd te besteden aan zijn hobby's wandelen, tuinieren, lezen en reizen. Al zal dat laatste waarschijnlijk nog even moeten wachten. En het kan zomaar zijn dat u Daan tegenkomt op de bridge- of schilderclub. Afscheid nemen van het een betekent ook nieuwe ervaringen opdoen op ander gebied.

De komende weken zou Daan nog op verschillende momenten werken. Jammer genoeg is dat nu niet het geval en op 10 januari zou er een klein en intiem afscheidsfeest zijn voor Daan in theater De Winsinghhof, dat door de huidige maatregelen is afgelast. 

Op dit moment denken we na over een alternatieve invulling.