Lancering leesclub

Geplaatst op: 28-2-2024

Boekhandel Daan Nijman lanceert in de Boekenweek een club voor leesliefhebbers

Roden, 28 februari 2024

Om de liefde voor literatuur te vieren, kondigt Boekhandel Daan Nijman de lancering aan van een leesclub; toegankelijk voor iedereen die van lezen houdt. Vier keer per jaar - ieder seizoen -is er een samenkomst, met elke keer een ander boek om te bespreken. Op de laatste dag van de Boekenweek is de eerste bijeenkomst.

Het thema van de Boekenweek 2024 is 'Bij ons in de familie’. Aanhakend start de leesclub met het boek 'De onbedoelden' van Cobi van Baars. Het meeslepende verhaal plaatst familie in het middelpunt en heeft de belofte in zich om de deelnemers mee te nemen op een boeiende reis van onderlinge én onbekende relaties.

De eerste leesclubsessie op zaterdag 23 maart begint om 15:30 uur aan de koffietafel van Boekhandel Daan Nijman en wordt geleid door Femke. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen, of je nu een frequente lezer bent of net begint met het ontdekken van de wereld van boeken. Het wordt een gezellige en inspirerende middag, waarbij deelnemers hun gedachten, ideeën en interpretaties van het boek kunnen delen.

Boekhandel Daan Nijman ziet deze leesclub als een kans: lezers samenbrengen en een platform bieden om de interesse voor literatuur te delen en te verdiepen. In ieder geval levert het de deelnemers nieuwe perspectieven op boeken en lezen op.

Iedere lezer is welkom, maar om de club zo persoonlijk mogelijk te houden, is er een beperkt aantal plaatsen. Buiten de aanschaf van het te bespreken boek, zijn er geen extra kosten verbonden aan de leesclub. Aanmelden voor de leesclub of een vraag stellen kan via mail naar ramona@daannijman.nl of in de winkel.