Interview + signeersessie Francine Oomen

Op woensdag 20 september van 16.00 uur tot 17.00 uur is Francine Oomen te gast bij Boekhandel Daan Nijman. Op 12 september verschijnt haar nieuwe boek in de Hoe Overleef Ik-reeks getiteld Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel. Daarin bevinden de hoofdpersonages zich niet in de tienerleeftijd, maar worden ze gevolgd als twintigers. 

De Hoe Overleef Ik-boeken werden aan het begin van deze eeuw populair. De meeste lezers van toen zijn nu twintigers en daarom vond Oomen het interessant om een nieuw boek voor deze doelgroep te schrijven.

Op woensdag 20 september zal Femke Liemburg haar interviewen bij ons in de winkel en uiteraard zal Francine Oomen haar nieuwe boek signeren. Aanmelden kan door middel van een e-mail naar ramona@daannijman.nl. 

Er zijn sinds 1998 ruim twintig Hoe Overleef Ik-boeken verschenen, waarin onder meer thema's als liefde, stress en de puberteit centraal staan. De boeken worden uitgegeven door Querido en de illustraties zijn verzorgd door Annet Schaap (ook bekend van Lampje). Oomen schreef in haar carrière al meer dan honderd boeken, waarvan er miljoenen exemplaren verkocht zijn. Ze geldt daarmee als een van de productiefste en succesvolste auteurs in Nederland.

Foto Francine Oomen: Gerlinde de Geus

Evenementinfo

woensdag 20 september 2023
16.00 - 17.00 uur
Boekhandel Daan Nijman Roden
Interview + signeersessie Francine Oomen