Boekpresentatie Suzanna Jansen

Op zondag 2 oktober komt Suzanna Jansen, auteur van Het pauperparadijs, naar Theater de Winsinghhof in Roden. Zij presenteert en vertelt over de totstandkoming van haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw. Aansluitend zal Suzanna haar nieuwe boek signeren. 

Over De omwenteling of de eeuw van de vrouw
De omwenteling of de eeuw van de vrouw is een wervelend vertelde geschiedenis van de vrouw in Nederland. Een persoonlijk en meeslepend verhaal van de emancipatie. Hoe verging het Betsy en haar dochters na Het pauperparadijs? Suzanna Jansen schetst in haar nieuwe boek de afgelopen eeuw vanuit een nieuw perspectief: dat van de vrouw. 

In haar persoonlijke, meeslepende stijl legt zij de anatomie bloot van de tergend trage, maar niet te stuiten omwenteling van de emancipatie. En ze toont dat de genderverhoudingen van onze tijd hierin hun wortels hebben. Suzanna Jansen weet in De omwenteling of de eeuw van de vrouw als geen ander met een klein verhaal een grote geschiedenis te vertellen.

De boekpresentatie begint om 15.00 uur. Voor kaarten kunt u een e-mail sturen naar ramona@daannijman.nl. De prijs van een kaartje is € 7,50.  

Boekhandel Daan Nijman organiseert deze boekpresentatie in samenwerking met de Bibliotheek Noordenveld. 

Evenementinfo

zondag 2 oktober 2022
15.00 uur
Theater de Winsinghhof, Brink 10, Roden
Boekpresentatie Suzanna Jansen