Lezing Frank Westerman

Op 28 mei verschijnt het nieuwe boek van Frank Westerman, Zeven dieren bijten terug. Westerman, bekend van onder andere De Graanrepubliek, Een woord een woord en Ingenieurs van de ziel, draagt Roden een warm hart toe en komt graag naar ons toe voor een lezing.

In Zeven dieren bijten terug staan de Hollandse ijszeeverkenners van de 16e eeuw centraal. Hun overwintering in het Behouden Huys op Nova Zembla vormt het decor van een reisjournaal dat zich uitstrekt van Texel en Terschelling tot voorbij de Noordkaap. Wie de bewoonde wereld verlaat, krijgt oog voor de dieren. Op zijn reis in het kielzog van Willem Barentsz ontmoet Frank Westerman zeven indrukwekkende dieren: de narwal, de lemming, de paling, de rotgans, de ijsbeer, het rendier en de koningskrab. Terwijl wij de temperatuur op aarde opvoeren, houden zij ons een spiegel voor.

Ter gelegenheid van de verschijning van zijn nieuwe boek hebben wij Frank Westerman uitgenodigd om een lezing te geven over zijn nieuwe werk. We doen dit in het prachtige theater de Winsinghhof. We rekenen op een inspirerende avond, want dat is Westerman wel toevertrouwd.

De lezing vindt plaats op 6 juni om 20:00 uur in theater de Winsinghhof in Roden. Tickets zijn slechts € 7,50 en zijn te koop via de ticketshop van het theater. Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek de website van Theater de Winsinghhof.

 

Frank Westerman - Lezing | Theater de Winsinghhof (theaterroden.nl)

Evenementinfo

donderdag 6 juni 2024
20:00 uur
Theater de Winsinghhof
Koop tickets
Lezing Frank Westerman