Blue zones eenpansmaaltijden
100 recepten om 100 mee te worden
Dan Buettner is ontdekkingsreiziger, National Geographic Fellow, bekroond journalist en producent, en bestsellerauteur van The New York Times . Hij ontdekte de vijf plaatsen op aarde – ook wel blue zones genoemd – waar mensen het langst en gezondst leven. Zijn artikelen over deze plaatsen in The New York Times Magazine en National Geographic behoren tot de populairste artikelen van beide publicaties.
Lees verder
Specificaties
| ISBN/EAN | 9789000403738 |
| Auteur | Dan Buettner |
| Uitgever | Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum |
| Taal | Nederlands |
| Uitvoering | Gebonden in harde band |
| Pagina's | 256 |
| Lengte | |
| Breedte |
100 recepten om 100 mee te worden, met het gemak van een eenpansmaaltijd Na het succes van De geheimen van de blue zones om 100 te worden en Het blue zones kookboek komt Dan Buettner gelukkig weer met een nieuw gezond en heerlijk boek: Blue zones eenpansmaaltijden . Iedereen wil leren van de blue zones: hoe komt het dat de mensen in deze gebieden zo oud worden? Wat zijn hun gezondheidsgeheimen? In de vorige boeken lazen we hier al de ins en outs over, en in dit nieuwe boek krijgen we heerlijke recepten voorgeschoteld met het gemak dat we maar één pan hoeven te gebruiken. Dit keer niet op regio gesorteerd, maar op soort maaltijd: ontbijt, lunch, soep, snacks, enzovoort. Gezond, lekker, makkelijk. Wat wil een mens nog meer? Dan Buettner is ontdekkingsreiziger, National Geographic Fellow, bekroond journalist en producent, en bestsellerauteur van The New York Times . Hij ontdekte de vijf plaatsen op aarde – ook wel blue zones genoemd – waar mensen het langst en gezondst leven. Zijn artikelen over deze plaatsen in The New York Times Magazine en National Geographic behoren tot de populairste artikelen van beide publicaties.
