Glutenvrij brood

Bakken op basis van pure meelsoorten

Glutenvrij brood voorzijde
Glutenvrij brood achterzijde
  • Glutenvrij brood voorkant
  • Glutenvrij brood achterkant

Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie (glutenintolerantie) kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media onder de naam @AyaGlutenvrij. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke recepten. Auteursfoto Marjolijn de Graaf

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789000396092
Auteur Fatima Abakka
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 192
Lengte 272.0 mm
Breedte 199.0 mm
Brood bakken met pure meelsoorten In Glutenvrij brood vind je 55 overheerlijke en voedzame broden om zelf te bakken. Op basis van pure meelsoorten bakt Fatima gistbrood zoals een volkoren meergranenbrood, stokbrood, een couronne, focaccia, Marokkaanse Khobz en triangels. Maar ze geeft ook recepten voor zuurdesembrood zoals een sorghumbrood, volkoren zadenbrood en boekweitpistoletjes. Bovendien vind je diverse recepten voor sodabrood en de lekkerste broden met groenten en noten. De ingrediënten zijn goed verkrijgbaar en alle recepten zijn helder en stap voor stap beschreven. Verder bevat het boek informatieve teksten over het glutenvrije dieet, de methode van glutenvrij bakken en het gehele proces van zuurdesem. Glutenvrij brood is het eerste glutenvrije broodbakboek van Nederlandse bodem! Met dit boek tilt Fatima glutenvrij bakken naar een ander niveau en weet ze het onmogelijke mogelijk te maken. Glutenvrij bakken is nog nooit zo makkelijk en toegankelijk geweest! Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft glutenvrij bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media onder de naam @AyaGlutenvrij. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke recepten. Omdat er veel vraag is naar goede en toegankelijke recepten voor glutenvrij brood heeft Fatima zich in dit boek toegelegd op het creëren van voedzame en gezonde broodrecepten.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.