Groente Menu's

Etentjes voor thuis van Nederlands beste groentechef

Groente Menu's voorzijde
Groente Menu's achterzijde
  • Groente Menu's voorkant
  • Groente Menu's achterkant

De lekkerste groentemenu’s van Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz, om thuis te maken.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789021588162
Auteur Niven Kunz
Uitgever VBK Media
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 224
Lengte 277.0 mm
Breedte 200.0 mm
Niven, eigenaar en chef van Triptyque, kreeg op zijn 24e als jongste chef met een eigen restaurant zijn Michelinster. Vanaf het begin van zijn carrière spelen groente de hoofdrol! Hij is grondlegger van de 80/20 regel en founding father van Dutch cuisine. Hij staat bekend als dé groentechef van Nederland! Als sinds het begin van de culinaire carrière van Niven staat de 80/20 filosofie centraal. Hij stond al direct voor 80% groente en 20% vlees, vis of schaal- en schelpdieren. Tot op de dag van vandaag kookt hij volgens zijn filosofie en kunnen zijn gasten genieten van duurzame gerechten met groente in de absolute hoofdrol.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.