Het dessert

Meer dan 100 recepten voor desserts, van eenvoudig tot verfijnd

Het dessert voorzijde
Het dessert achterzijde
  • Het dessert voorkant
  • Het dessert achterkant

Na het succes van Het gebak bundelen topchef Roger van Damme en hobbychef Claudia Allemeersch opnieuw hun krachten. In Het dessert , het tweede boek in deze smakelijke reeks, laten ze je stap voor stap zien hoe je de allerlekkerste nagerechten op tafel tovert. Van luchtige tiramisu en verfijnde charlottetaart tot onweerstaanbare chocolademousse en fluweelzachte bavarois – elk recept is tot in de puntjes uitgewerkt en vergezeld van duidelijke foto's die je doen watertanden. Ontdek de perfecte basisversie van elk dessert, telkens aangevuld met verrassende variaties en creatieve twists. Of je nu een beginnende zoetekauw bent of een doorgewinterde thuisbakker, met Het dessert zet je moeiteloos een meesterwerk op tafel dat iedereen zal verrassen. Laat je verleiden door pure verwennerij!

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789401433846
Auteur Roger van Damme
Uitgever Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 224
Lengte 296.0 mm
Breedte 233.0 mm
Roger van Damme en Claudia Allemeersch toveren de heerlijkste desserts op tafel

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.