Lekker zondag met Fred & Joris
JORIS BIJDENDIJK runt als executive chef restaurants RIJKS en Wils, beide bekroond met een Michelin-ster, en Wils Bakery Café, bekroond met een Bib Gourmand. Hij is columnist bij Het Parool en schreef onder meer de kookboeken Bijdendijk, Een keuken voor de Lage Landen , Bij Bijdendijk thuis , Chez Bijdendijk en Soep en Broodjes van Sam & Joris . FREDDY TRATLEHNER is onder andere bekend van de popgroep De Jeugd van Tegenwoordig, heeft een bestseller-kookboek ( Lekker Fred ) op zijn naam staan en is afgestudeerd als beeldend kunstenaar op de Rietveld Academie. Naast zijn kookboeken schreef hij het culinaire kinderboek Lekker vies.
Lees verder
Specificaties
| ISBN/EAN | 9789038814872 |
| Auteur | Joris Bijdendijk |
| Uitgever | Singel Uitgeverijen |
| Taal | Nederlands |
| Uitvoering | Gebonden in harde band |
| Pagina's | 256 |
| Lengte | |
| Breedte |
De lekkerste dag van de week is aangebroken: zondag. De tafel ligt vol mooie seizoensgroenten en -fruit van de markt, lekkers uit delicatessenwinkels en in de koelkast glimmen de verste vis, schaal- en schelpdieren en de geurigste kazen je tegemoet. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en met vrienden en gezin aan tafel te schuiven voor een dag vol heerlijke gerechten en goede gesprekken. Niets moet, alles mag. Fred en Joris laten je zien wat er op een ultieme zondag bij hen op tafel staat; thuis in Amsterdam, in hun imaginaire samen-sterrenrestaurant, maar ook tijdens gezamenlijke vakanties. Denk aan Kaiserschmarrn, curry’s, belegde brioche, ratatouille, een grote pan mosselen, veel groenten, taco’s en toetjes.
