Sambal

50 recepten met pit

Sambal voorzijde
Sambal achterzijde
  • Sambal voorkant
  • Sambal achterkant

In Sambal vind je de lekkerste recepten voor traditionele en nieuwe smaken van sambal. Titi Waber, chef-kok van het gerenommeerde restaurant BLAUW, neemt je aan de hand van 50 recepten mee op een virtuele sambalreis door de Indonesische archipel - van de noordelijke kant van Sumatra tot de Kleine Soenda-eilanden. Door de verscheidenheid aan kruiden, specerijen en lokale producten die erin verwerkt worden, heeft elke sambal een eigen smaak. Zo leer je sambal uit elke streek van Indonesië te herkennen en je kunt ze thuis zelf maken. Sambal is hotter dan ooit. Sterker nog, sambal krijgt een eigen identiteit!

Specificaties
ISBN/EAN 9789020985771
Auteur Titi Waber
Uitgever Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 192
Lengte 208.0 mm
Breedte 157.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.