Sambal

50 recepten met pit

Sambal voorzijde
Sambal achterzijde
  • Sambal voorkant
  • Sambal achterkant

Sambal is een condiment, een toevoeging aan het eten die de smaak van het eten versterkt en/of verandert. Het wordt gemaakt van pepers gecombineerd met kruiden, specerijen, fruit, groenten, vis, schaal- en schelpdieren. In dit handzame boek neemt Titi Waber, chef-kok van het gerenommeerde restaurant Blauw, je mee op sambalreis door de Indonesische archipel. Van de noordelijke kant van Sumatra tot de Kleine Soenda-eilanden. Je proeft het verschil in sambal, door de verscheidenheid van kruiden, specerijen en de lokale producten die erin verwerkt worden. Zo leer je sambal uit elk streek van Indonesië te herkennen. In Sambal vind je de lekkerste recepten voor traditionele en de nieuwe smaken van sambal. En je kunt ze thuis zelf maken. Sambal is hotter dan ooit. Sterker nog, sambal krijgt een eigen identiteit!

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789089898470
Auteur Titi Waber
Uitgever Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 192
Lengte 208.0 mm
Breedte 157.0 mm
Sambal is hot!

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.