Boekpitch

Geplaatst op: 29-6-2024

Met trots presenteren wij u dit opmerkelijke nieuwe initiatief. In een tijd waarin alles sneller lijkt te moeten gaan heeft Femke, eigenaar van Boekhandel Daan Nijman, een verfrissend concept bedacht: Boekpitch in 30 sec.

Met deze nieuwe aanpak, een manier om boeken onder de aandacht te brengen, wil Boekhandel Daan Nijman niet alleen de technologische ontwikkelingen bijblijven in de voortdurend veranderende markt, maar ook tegemoet komen aan de behoefte van deze snel bewegende wereld. 

In een veranderende markt ben je altijd op zoek naar nieuwe dingen. Dat kunnen producten zijn maar ook andere activiteiten. In een veranderende wereld waar alles steeds sneller gaat en sneller moet heb je als boekhandel een uitdaging. Het traditionele, idealistische en romantische gevoelen dat mensen vaak associëren met boekhandels, wordt hiermee naar een eigentijds niveau getild.

Het concept is eenvoudig maar krachtig. Klanten kunnen nu binnen een halve minuut een beknopte samenvatting krijgen van een boek, samen met een persoonlijke indruk en aanbeveling van Boekhandel Daan Nijman. Deze korte pakkende pitches bieden een snelle en efficiente manier om kennis te maken met nieuwe boeken en auteurs, waardoor lezers meer tijd overhouden om te genieten van het lezen zelf.

Femke en het team van Boekhandel Daan Nijman geloven dat deze innovatieve aanpak hen in staat zal stellen de veranderende wereld een stapje voor te blijven of in ieder geval mee te doen en te voorzien in nieuwe behoeften van de consument.

Als u op het boek klikt en naar beneden scrolt, vindt u de mogelijkheid om het audiobestand af te spelen. Laat u verleiden door de door ons geselecteerde titels. Iedere week komen er nieuwe titels bij en deze kunt u terugvinden op www.daannijman.nl/boekpitch/.