Een leesbeest zijn of worden?

Geplaatst op: 2-4-2024

Boekhandel Daan Nijman en Hoera…Noordenveld heeft er nieuwe lezers bij hebben een Leesbeestenclub. Een club van kinderen die houden van lezen, kinderen die ‘s avonds met een zaklamp onder hun dekbed nog stiekem liggen te lezen terwijl ze eigenlijk allang moeten slapen. Maar ook kinderen die alleen lezen in een boek lastig of saai vinden, maar wel dol zijn op verhalen.

Welk boek?
We gaan het boek Mijn jaar in een tent van Tiny Fisscher lezen. Een bijzonder mooi boek over een bijzonder meisje met een bijzondere naam en ... een bijzondere uitdaging!

Wat gaan we doen?
De Leesbeestenclub komt drie keer bij elkaar, op 16 april, 14 mei en 4 juni van 15.30 – 16.30 uur bij Boekhandel Daan Nijman. Van elke bijeenkomst maken we een feestje!
1. Feestelijke opening met een uitleg over het boek.
2. We zijn zo’n beetje halverwege het verhaal. Zijn de Leesbeesten enthousiast? Vinden ze het boek leuk en wat verwachten ze dat er verder nog zal gebeuren? We doen een aantal leuke opdrachten.
3. Het boek is uit. Wat vonden de Leesbeesten ervan? Wat was mooi en wat was er niet echt leuk?

Wij zorgen voor limonade en lekkers, wie leest er met ons mee?

De kosten voor de Leesbeesten zijn de aanschaf van het boek (€ 18,99).

Opgeven kan door voor 10 april een mail te sturen naar floor@daannijman.nl. De Leesbeestenclub is voor kinderen in groep 6, 7 en 8.