500 thaise gerechten

heerlijke recepten met een unieke balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en pittig

500 thaise gerechten voorzijde
500 thaise gerechten achterzijde
  • 500 thaise gerechten voorkant
  • 500 thaise gerechten achterkant

Net als de hoofdstad Bangkok, is eten uit Thailand heet, kleurrijk, pittig en uniek. Het land staat bekend om zijn geschiedenis en zijn keuken, en Bangkok ontvangt jaarlijks meer toeristen dan Londen, Parijs en New York. Het geheim van de Thaise keuken zit hem in de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en gekruid. Met de 500 gerechten in dit boek wordt ook u een expert in de Thaise keuken. Carol Beckerman is een freelance auteur die dol is op koken en al meer dan veertig jaar ervaring heeft. Ze heeft de keuken gerund van een traditionele Engelse pub en de catering verzorgd voor grote evenementen in de VS.

Specificaties
ISBN/EAN 9789048316694
Auteur Carol Beckerman
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 288
Lengte 159.0 mm
Breedte 158.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.