Zomerse opruiming bij Boekhandel Daan Nijman

De zomer is bij Boekhandel Daan Nijman ook de tijd om op te ruimen. Wij maken ruimte voor alle nieuwe titels die in het najaar gaan verschijnen. Ruimte maken in de winkel doen we door op te ruimen! Vele boeken zijn nu verkrijgbaar met 50% korting!

Vele boeken met 50% korting

De zomerse opruiming is gestart bij Boekhandel Daan Nijman. In de winkel in Roden staan verschillende dozen met boeken die we nu verkopen met 50% korting.

Romans, thrillers, fantasy boeken, prentenboeken, maar ook boeken over geschiedenis, filosofie en muziek.

Komt u snel een kijkje nemen?

Nog volop vakantiedoeboeken voor jong en oud

Een vakantiedoeboek is een ideale optie voor op vakantie. Leuk, educatief, vol met spelletjes, puzzels, vragen, feitjes, verhalen en nog veel meer. Zeker bij iets minder weer. 

En niet alleen voor de kinderen zijn er vele vakantiedoeboeken, maar ook voor volwassenen. Er is nog steeds volop keuze bij ons in de winkel. 

Ebook van de week: Meester Leonie

Een unieke kijk in de wereld van het strafrecht.
Van gestalkt worden door de partner van een cliënt tot bijstand verlenen aan een vrouw die haar agressieve man heeft doodgeslagen met een hamer: welkom in de wereld van Leonie van der Grinten.

Dit boek geeft een uniek kijkje achter de schermen van het strafrecht. Wat is ervoor nodig om verdachten van de gruwelijkste misdaden te verdedigen? Moeten juristen vrezen voor hun leven sinds de moord op Derk Wiersum? Hoe ga je om met een kwetsbare cliënt die jou wil zoenen in de verhoorkamer? Wat te doen als je een cliënt tegenkomt in de kroeg? En hoe zorg je met een soms tachtigurige werkweek voor een gezonde balans tussen werk en privé?

Meester Leonie is razend populair op Instagram, waar ze dagelijks de vragen van haar duizenden volgers beantwoordt. Met dit boek hoopt ze haar missie te volbrengen: de kloof tussen de maatschappij en het strafrecht te verkleinen.

Bestel direct