Alle seizoenen Greenfeast - Greenfeast lente, zomer + Greenfeast herfst, winter (pakket)

Alle seizoenen Greenfeast - Greenfeast lente, zomer + Greenfeast herfst, winter (pakket)
  • Alle seizoenen Greenfeast - Greenfeast lente, zomer + Greenfeast herfst, winter (pakket) voorkant
  • Alle seizoenen Greenfeast - Greenfeast lente, zomer + Greenfeast herfst, winter (pakket) achterkant

Nigel Slater is al vele jaren een grote naam in de culinaire wereld. Slater, woonachtig in Londen, is een bekroond kookboekenauteur, journalist en televisiepresentator. Hij schrijft al ruim 25 jaar foodcolumns voor The Observer en won talloze prijzen voor zijn kookboeken, waarvan een groot deel in vertaling bij Fontaine Uitgevers verscheen. Zo won hij de James Beard Award, de National Book Award, de Glenfiddich Trophy, de André Simon Memorial Prize, de British Biography of the Year en een Fortnum & Mason Best Food Book Award. In de zomer van 2021 ontving hij de titel OBE, een riddersorde van het Britse Rijk, voor zijn verdiensten in de wereld van koken en literatuur.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789464041187
Auteur Nigel Slater
Uitgever Park Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering SA
Pagina's
Lengte 204.0 mm
Breedte 146.0 mm
Een ode aan de seizoenen, met voorgestelde variaties die binnen 30 minuten op tafel staan. Nu in speciale bundeling; vier seizoenen Nigel Slater voor dertig euro! 'Een nieuw kookboek van Nigel Slater, dan weet je dat je iets interessants in huis hebt. [...] Centraal staan groenten, à la Slater.' Foodies 'Ideaal voor deze tijd is het nieuwe boek Greenfeast van culinair schrijver Nigel Slater. Compact vormgegeven en vol gezonde, voedzame gerechten met groenten in de hoofdrol en vers fruit.' Hassnae Bouazza, NRC Handelsblad 'Wij zijn een nogal eenkennig volkje. En dat moet maar eens afgelopen zijn. Dus ik stel hem nog één keer voor: Nigel Slater is een gigant op het gebied van receptenboeken. Al zijn boeken zijn een genoegen om te lezen omdat de recepten meestal met een verhaal worden geïntroduceerd. Maar ook de manier waarop hij de recepten beschrijft, is prachtig. Alles wordt gekookt en minutieus uitgeprobeerd. Alle combinaties zorgvuldig bedacht.' Felix Wilbrink, Telegraaf

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.