Andere kost
Een pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem
Ons voedselsysteem kraakt in zijn voegen. Hoe maken we het gezonder en duurzamer? Voedingswetenschappers Seidell en Halberstadt duidelijk hoe we dat samen voor elkaar krijgen.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789045043869 |
Auteur | Jaap Seidell |
Uitgever | Atlas Contact, Uitgeverij |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 256 |
Lengte | 212.0 mm |
Breedte | 136.0 mm |
Jaap Seidell is hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Als deskundige op dit gebied adviseert hij verschillende nationale en internationale wetenschappelijke organisaties, waaronder de World Health Organisation en de Gezondheidsraad. Hij is lid van de KNAW. Samen met Jutka Halberstadt schreef hij 'Tegenwicht' (2011), 'Het voedsellabyrint' (2014) en 'Jongleren met voeding' (2018). Ze publiceren regelmatig in onder meer 'Het Parool' over voeding, gedrag en gezondheid. In 2021 verschijnt verschijnt hun nieuwe boek, 'Andere kost'. (Foto: Annaleen Louwes)