Asian Soul Food - Van Brooklyn tot Bali

Verslavend lekkere recepten met een Oosterse twist

Asian Soul Food - Van Brooklyn tot Bali voorzijde
Asian Soul Food - Van Brooklyn tot Bali achterzijde
  • Asian Soul Food - Van Brooklyn tot Bali voorkant
  • Asian Soul Food - Van Brooklyn tot Bali achterkant

Mas van Putten en Carl Lemette begonnen samen De Vrouw met De Baard. Zij is een vrouw, hij heeft een baard. Zij is Indo en hij is een Molukker. Zij komt uit de tv-wereld en hij is een beuker van een kok. Met hun Indische en Molukse roots eren zij Asian Soul Food. Asian Soul Food gaat over het vermogen om van niets iets te maken, om je ergens op de wereld met weinig thuis te kunnen voelen. ‘Food that you eat for your soul to survive and that goes straight to the heart.’ Mas van Putten en Carl Lemette begonnen samen De Vrouw met De Baard. Zij is een vrouw, hij heeft een baard. Zij is Indo en hij is een Molukker. Zij komt uit de tv-wereld en hij is een beuker van een kok. Met hun Indische en Molukse roots eren zij Asian Soul Food. Asian Soul Food gaat over het vermogen om van niets iets te maken, om je ergens op de wereld met weinig thuis te kunnen voelen. ‘Food that you eat for your soul to survive and that goes straight to the heart.’

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789000380121
Auteur Mas van Putten
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 176
Lengte 244.0 mm
Breedte 196.0 mm
Verslavend lekker eten van Brooklyn tot Bali Ze worden ingehuurd voor festivals van Limburg tot Diemen, koken voor prominenten, vriendengroepen en ze verzorgen de catering, van feesten tot film- en televisiesets: het populaire kookduo Mas van Putten en Carl Lemette en hun funky kitchen crew. Zij werkte lang in de televisiewereld, hij was kok. Ze werden verliefd en gingen samen verder in het leven en in de keuken. Hun filosofie? Eten maken waar mensen naar terug blijven verlangen. Gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Dat is soul food. Mas en Carl vermengden hun Indische roots met liefde, culinaire reiservaringen door Amerika en Europa en trakteren ons in dit boek onder andere op hun boterzachtste frikadelpan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers en miso-ijs. Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het Oosten. ‘Bij de gerechten van Mas en Carl, glimlach je al bij de eerste hap, totdat het zelfs voor in je tenen gaat tintelen en je alleen nog maar meer wilt proeven. Volle, vrolijke en originele smaken die hoofd en lijf vullen met louter plezier!’ Yvette van Boven ‘Mas van Putten en Carl Lemette verbinden met hun talent voor koken de hele wereld aan elkaar. Ik reis graag met hen mee in hun keuken.’ Michiel van Erp

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.