Wereldse bouillons
Marianne Snel is professioneel foodfotograaf, stylist en receptontwikkelaar. Ze werkt onder meer voor DELICIOUS.magazine, uitpaulineskeuken.nl en Marqt. Ze woont met haar vriend en haar Franse buldog Kobus in het hartje van Rotterdam en struint daar met flinke regelmaat de up-coming foodscene af.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789046825297 |
Auteur | Marianne Snel |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 208 |
Lengte | 275.0 mm |
Breedte | 202.0 mm |
Homemade bouillon is een smaakmaker, ingrediënt en gerecht in een. Het is een perfecte umami-basis voor zelfgemaakte soepen, stoofpotten en ander comfortfood. Van Italiaanse risotto tot Japanse ramen: een goede bouillon is het halve werk, en het is veel makkelijker te maken dan je zou denken! Dit boek bevat 20 verrassende basisbouillons en meer dan 80 hartverwarmende gerechten die je daarmee kunt maken. De recepten in het boek zijn geïnspireerd op de Italiaanse, Franse, Midden-Oosterse, Aziatische en Zuid-Amerikaanse keuken. Verrassend en rijk van smaak en, zoals je mag verwachten van een foodstylist en -fotograaf, prachtig in beeld gebracht.