De zon schijnt, de lucht is blauw. Beste klanten, kom maar gauw!

Oké, heel flauw. Maar echt, kom gewoon weer langs in de winkel. Het mag en het kan veilig. Wij staan klaar om u weer te ontvangen. Maak wel van tevoren even een afspraak, dan weten we zeker dat er genoeg ruimte is voor u om te struinen en genoeg tijd om u goed te kunnen adviseren. Een afspraak maken kan door ons even te bellen, te mailen of te appen

Haal nu gratis het Vol van Boeken-magazine 

Vol van Boeken is een uitgave waar de Libris-boekhandels aan meewerken. Vol overgave. Omdat het een magazine is over alles wat ons vak zo leuk maakt en waar u als klant ook echt wat aan heeft. Vol boeken, vol schrijvers, vol informatie en vol inspiratie. U krijgt het van ons cadeau. Wij hopen dat u weer vele pareltjes ontdekt.

 

Yes! Het is lente

Nu de lente is begonnen staat de deur weer helemaal open en laten wij het lentebriesje de winkel in waaien. 

Femke: "Ik probeer drie keer per week om 06:00 uur op te staan. In de winterperiode lukt me dat niet altijd, dan is het mij te koud en donker. Maar in de zomertijd probeer ik er een gewoonte van te maken. Ik vind het onvoorstelbaar wat je voor 08:00 uur allemaal kan doen. Voor mij geldt dat ik graag een wandeling maak, in alle rust. Of een boek lees, waar ik iets van opsteek om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ook combineer ik deze twee door een luisterboek op te zetten. Wil jij meer weten over vroeg opstaan en het nut en het plezier ervan? Lees dan eens: Miracle Morning of Dear Good morning."

Miracle Morning

Dear Good morning

Bestel hier!

Het nieuwe boek van Santa Montefiore is vanaf nu verkrijgbaar

Het nieuwste boek van Santa Montefiore ligt vanaf vandaag bij ons in de boekhandel! Het vijfde, volledig los te lezen deel over de familie Deverill. Om de goede naam van zijn familie te beschermen, moet Colm Deverill het opnemen tegen een veel te aantrekkelijke jonge journaliste.

Net als in de voorgaande romans van de auteur is de stijl van het boek meeslepend, ontroerend en beeldrijk. Montefiore doet u vergeten waar en met wie u bent.

Hoe werkt het winkelen op afspraak?

  1. Maak een afspraak voor een winkelbezoek
    Neem contact met ons op en geef door welke dag en tijdvak u de winkel wilt bezoeken. Een afspraak maakt u door te bellen, te mailen of door een WhatsApp te sturen.

  2. Ontvang een bevestiging
    Wij bevestigen uw afspraak via de mail of telefoon.

  3. Bezoek de winkel
    Kom in uw vooraf gekozen tijdvak naar de winkel en wij doen de deur voor u open.

 

Crowdfund-actie

Veel ondernemers in Roden worden zwaar getroffen door de maatregelen tegen het coronavirus. Om deze ondernemers een steuntje in de rug te geven is er een crowdfund-actie opgezet. Ook u kunt hierin helpen!

Al vanaf €1 kunt u bijdragen aan het behouden van de bedrijvigheid in Roden. Daarnaast kunt u uiteraard terecht op Roden.nl/crowd voor de crowdfund-pagina.

Wilt u rechtstreeks doneren zonder dat we hier kosten voor hoeven af te dragen? Dat kan via deze link.

Namens alle ondernemers: ontzettend bedankt!

Doneer hier via de Crowdfund-pagina.

Doneer hier rechtstreeks via een betaalverzoek.