Langzaamaan beginnen we weer met activiteiten...

De verheffende fascinatie die de mens voelt voor het heelal, en de onmenselijke puinhoop die hij er op aarde van heeft gemaakt, vormen de kern van De kosmische ­komedie, het nieuwe boek van Frank Westerman. Frank Westerman komt vrijdag om 10.00 uur zijn boek bij ons in Roden signeren. U kunt het boek hier bestellen en waan u al lezend tussen de planeten.

Persoonlijke signering

Wilt u een gepersonaliseerde signering in uw boek? Mail dan uw boodschap naar info@daannijman.nl wij geven het aan Frank door, zodat hij het in het boek kan schrijven.

De Kosmische komedie

Frank Westerman

Sterrenkijken komt voort uit verwondering. Ruimtevaart uit rivaliteit.

"De kosmische komedie is een filmische vertelling over reikhalzen naar een betere wereld – buiten de dampkring. Met een telescoop of met een raket, de mensheid blijft haar verlangen richten op de kosmos.
Uit gemis? Wat verwachten we op de maan of Mars te vinden dat ons op aarde ontbreekt? Middelpunt is de Westerbork-sterrenwacht die met zijn majestueuze schotelantennes de hemel aftast, op het terrein van het voormalige nazidoorvoerkamp.


In sprankelend proza neemt Frank Westerman je mee van Venetië naar Florence en Turijn – op een tijdreis langs ons kantelende beeld van de hemel, met of zonder god. Als je, net als Galileo, de aarde voorgoed uit het centrum van het heelal kegelt, waar moet je dan nog het paradijs zoeken? Waar de hel? Van Eise Eisinga en Joeri Gagarin tot de eerste ‘vrouwelijke’ robotmens in de ruimte, De kosmische komedie is science-non-fictie op zijn alleraanstekelijkst."

 

Bestel het boek hier.

De deuren staan op een kier en dat is beter dan op slot

Het voelt vandaag toch een klein beetje als een feestje. We vieren dat er weer een klein beetje contact mogelijk is. 

  1. Plaats uw bestelling via de website, mail, telefoon, app, fb-messenger of schuif een briefje onder de deur door.
     
  2. Wij verwerken de bestelling en zetten het voor u klaar.
     
  3. Vervolgens kunt u de bestelling afhalen. Tussen het bestellen en het ophalen moet ten minste vier uur zitten.
     
  4. Het is niet de bedoeling dat er mensen bij de winkel blijven plakken. Hoe jammer wij dat ook vinden.