We kunnen bijna niet wachten...

Morgen is het zover en mag u weer bij ons naar binnen. Nu hadden wij de deuren natuurlijk niet helemaal gesloten en bent u al die tijd van harte welkom geweest, al dan niet online. Echter voelt het nu toch als een stap in de goede richting en komt de deur steeds meer op een kier.

Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u ons ook heeft gemist en u het liefst meteen morgenochtend op een drafje naar de winkel rent. Dat is alleen nog niet helemaal de bedoeling. Het enige wat we van u vragen is: Maak voordat u van plan bent om langs te komen even een afspraak, liefst minimaal vier uren van te voren. Dan zorgen wij dat alles spic en span in orde is. Een afspraak maken kan door ons even te bellen, te mailen of te appen

We zien elkaar snel.

Wandelboeken

Wetenschappers drukken ons in deze tijd van het coronavirus op het hart: blijf in beweging. Het is eenvoudig, u heeft er weinig voor nodig en het kan overal. Uw hoofd waait leeg en lopen is goed voor lijf en brein. Dus laat u door deze mooie boeken inspireren om te gaan wandelen! 

Wandellust - Twan Huys

Wandellust - Cynthia Schultz

Alleen op avontuur

De zomer van 1823

Eiland in de Nevel

De geschiedenis van het pad

De achtertuin van Jan Wolkers

De slankwandelaar

Nature moments

 

KliFi: een bittervrolijke vertelling van Adriaan van Dis

Adriaan van Dis verrast zijn lezers met een bijzondere roman over lef en lafheid in tijden van verandering. Na de met de Librisprijs bekroonde roman 'Ik kom terug' en het veelgeprezen 'In het buitengebied' verkent hij in 'KliFi' de spanningen in een samenleving die koos voor orde en tucht en die meebuigt met de opgelegde regels. Van Dis laat ons grinniken en huiveren over de tijdgeest – ook al speelt het verhaal zich af in een zeer nabije toekomst.

Bekijk hier het filmpje waarin Adriaan zelf over zijn boek vertelt.