Beter BBQ Groots grillen op de gas-bbq

Beter BBQ Groots grillen op de gas-bbq voorzijde
Beter BBQ Groots grillen op de gas-bbq achterzijde
  • Beter BBQ Groots grillen op de gas-bbq voorkant
  • Beter BBQ Groots grillen op de gas-bbq achterkant

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum. Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789464040838
Auteur Jeroen Hazebroek
Uitgever Park Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 128
Lengte 200.0 mm
Breedte 148.0 mm
Haal alles uit je gasbarbecue! Met praktische tips en recepten, voor de professional én de beginner. De gasbuitenkeuken wordt vaak alleen voor het grillen van stoere steaks en burgers gebruikt. Je steekt hem aan als je thuiskomt en het is een snelle, fijne manier om dagelijks van de barbecue te eten. Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek nemen je mee op een grootse kookexpeditie met je eigen gas-BBQ. Leer grote stukken vlees te bereiden en maak slim gebruik van temperatuurzones door bijvoorbeeld een druipschaal of gietijzeren pan in te zetten. Hazebroek en Elenbaas gebruiken in dit boek alle ingebouwde mogelijkheden van het apparaat, zoals de sear/sizzleroosters, bovenrek en spit en laten zien hoe je van je gas-BBQ een rookoven en een volwassen buitenoven voor brood en nagerechten kan maken. In een korte, bondige uitleg wordt het dagelijks gebruik en schoonmaak van de gas-BBQ uitgelegd, gevolgd door 30 bruikbare recepten voor zowel kleine groepen als een volle tuin.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.