Eetgenot

Over voedselproductie en lekker eten

Eetgenot voorzijde
Eetgenot achterzijde
  • Eetgenot voorkant
  • Eetgenot achterkant

Eetgenot is diepgeworteld in onze hersenen en cultuur, maar is ook een geliefd doelwit in de huidige samenleving. Wetenschappers, vegans, fabrikanten, artsen, politici, supermarkten, influencers… Ze buitelen over elkaar heen met redenen om niet te genieten van het vele voedsel om ons heen. Intussen nadert een wereldwijde klimaatramp, waardoor we op voedselgebied een nieuwe weg zullen moeten vinden. Dat gaat beter als er iets te genieten valt. Jacques Meerman laat zien op welke manieren dit kan en beschrijft talloze voorbeelden uit vroegere en andere culturen. Eetgenot is daarmee een hoopvol en opgewekt boek. Jacques Meerman schrijft, blogt en vertaalt over eten in het algemeen en over de geschiedenis daarvan. Hij werd onder andere bekend met zijn Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken en zijn Mediterraneo.

Specificaties
ISBN/EAN 9789056158989
Auteur Jacques Meerman
Uitgever 20 Leafdesdichten BV Bornmeer
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 240
Lengte 232.0 mm
Breedte 152.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.