Fermenteren

stap voor stap

Fermenteren voorzijde
Fermenteren achterzijde
  • Fermenteren voorkant
  • Fermenteren achterkant

Geef je gezondheid een boost met zelfgemaakte gefermenteerde producten en maak stap-voor-stap je eigen probiotica.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789021562704
Auteur Adam Elabd
Uitgever VBK Media
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 224
Lengte 233.0 mm
Breedte 196.0 mm
Fermenteren is het complete handboek van Adam Elabd, waarin hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto’s voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.