Bakboek

Taarten, cakes, banket en nog veel meer stap voor stap recepten

Bakboek voorzijde
Bakboek achterzijde
  • Bakboek voorkant
  • Bakboek achterkant

Van cakes, taarten, gebakjes, koekjes, chocolade, semifreddo tot pudding en nog véél meer dolci om je vingers bij af te likken! De Zilveren Lepel is onbetwist dé autoriteit op het gebied van de Italiaanse keuken. De Zilveren Lepel - Bakboek is de eerste editie die zich helemaal richt op dolci – het Italiaanse woord voor zoetigheden. In dit prachtig vormgegeven boek komt de patisserie uit de verschillende Italiaanse regio’s tot leven in 140 klassieke en eigentijdse recepten. Inclusief 50 basisrecepten waarmee je de bouwstenen krijgt om Italiaans te leren bakken. Alle voorzien van stap-voor-stapfotografie. De Zilveren Lepel is al meer dan zeventig jaar het best verkochte kookboek in Italië. Alle recepten zijn traditioneel, geworteld in de Italiaanse cultuur, verzameld vanuit heel Italië en met de specialiteiten uit elke regio. De recepten zijn zo herschreven dat het buiten Italië ook begrijpelijk is, en de gerechten zijn dan ook gemakkelijk te bereiden voor iedereen. De Zilveren Lepel is dé bekende kookboekenreeks over de Italiaanse keuken die je moet hebben. De rijk geïllustreerde, luxe vormgegeven kookboeken in de serie De Zilveren Lepel bevatten een uitgebreide verzameling recepten uit de Italiaanse keuken. Ook verkrijgbaar in de serie zijn: De Zilveren Lepel , De vegetarische Zilveren Lepel , De Zilveren Lepel - Classic , De Zilveren Lepel - Chocolade en De Zilveren Lepel voor kinderen .

Specificaties
ISBN/EAN 9789000384389
Auteur
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 360
Lengte 281.0 mm
Breedte 214.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.